Om oss


Vår historia börjar faktiskt för ganska många år sen. Allt började 1953 då vår farmor och farfar tog över det som då hette Korg och Leksaker på Lilla Torget i Norrköping. På den tiden var det mest korgmakare som arbetade där men eftersom tiden gick så blev det mer och mer inriktning på leksaker. Under 60-talet blev lokalen för liten och butiken flyttades därifrån.


Nu mer än 40 år senare tar vi upp familjetraditionen och satsar på en mysig barnbutik där man kan inspireras, få tips och råd och hitta allt till de små. Vi kommer att göra vårt allra bästa för att kunna erbjuda riktiga kvalitetsleksaker och unikt designade kläder, inredning och tillbehör för just till Dig!Ko m till oss då du vill hitta en riktigt bra present till dop och födelsedagar eller unna Dig själv något som livar upp i vardagen!


Med det konceptet, vad passade då inte bättre än att vår butik ligger i ett härligt litet kvarter med kullersten, byggnader med historia i väggarna och en känsla som du inte finner liknande någon annanstans i stan.


Vi har mycket erfarenhet av leksaker och barnartiklar och vi brinner för just de saker som sticker ut lite från mängden eller som helt enkelt har något speciellt i sig, designen, tillverkningen, funktionen eller allt i ett! Hos oss finner du en blandning av Lite gammalt, Lite nytt, mycket känsla och tradition, och god service. Vi hoppas att vi kan inspirera även Dig!


Varmt Välkomna till Mitt Lilla Krypin‚Ķ

Önskar Martin & Marina